ABBA tribute band komt naar Dongen!

Theater & podium


MAMMA MIA! GIMME GIMME GIMME! ABBA Fever, de allerbeste ABBA tribute band van Nederland komt zaterdag 8 augustus naar De Cammeleur! Kom live genieten van Abba’s heerlijke hits. Een avond voor iedereen met een ruim 1,5 uur durend optreden van de 8-koppige live band.

Tijdens deze geweldige live show van ABBA Fever is het ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat. Dancing Queen, Mammia Mia, Waterloo: geen enkele ABBA tophit zal worden overgeslagen. Tussendoor zal DJ Ramon zorgen voor de nodige muzikale hits van de jaren 70 en 80, zodat een ouderwets disco avondje toch compleet is in deze Corona tijd volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Tickets
De kaartverkoop start dinsdag 14 juli om 19:00uur via https://eventix.shop/xyeqbrvq. Ticketprijs is inclusief hapjes hele avond. Let op: er is maar plaats voor beperkt aantal personen aan de tafeltjes per show, dus zorg dat je er snel bij bent want op=op!

Zaterdag 8 augustus

Show 1 ; 19:00 – 21:30 (toegang tot 19:30)
Show 2 ; 22:00 – 00:30 (toegang tot 22:30)

 

RIVM vriendelijk 
Jouw gezondheid staat bij ons voorop en daarom volgen wij de huidige RIVM richtlijnen op gepaste afstand. Iedereen heeft een vaste plaats aan een eigen tafeltje met zijn of haar gezelschap.

Onze huisregels

  1. Let op: kom altijd met je groep tegelijk aan, het is niet mogelijk om los van elkaar te komen i.v.m. tafel setting en reservering! Dus als je 4 tickets besteld, zorg dan dat je alle 4 tegelijk binnenkomt.
  2. Door de huidige richtlijnen van het RIVM is het voor ons alleen mogelijk om 2 en 4 personen aan tafel aan te bieden. Je kunt online dus per 2 personen tickets aanschaffen. 
  3. Ben je met een grotere groep? Geen probleem, geef dit aan bij de entree of via de e-mail vooraf. Wij zorgen dan dat we jullie bij elkaar zetten. Let op, er zit dan wel 1,5 meter tussen de 2 of 4 persoons tafels. Het helpt ons enorm als 1 iemand de gehele bestelling boekt, dat is handig voor de indeling en om mis verstanden te voorkomen. Ook hierbij geldt kom allemaal tegelijk als groep naar binnen.
  4. Nadat je handen gedesinfecteerd zijn bij de ingang, lopen we op gepaste afstand graag mee om samen op zoek te gaan naar jullie zitplek.
  5. Iedereen heeft een vaste zitplek, dit is verplicht tijdens de show. Geen zorgen wij zorgen dat jullie een onvergetelijke avond gaan beleven vanuit jullie eigen tafeltje. Voor een toiletbezoek kun je natuurlijk even van je plek af op gepaste afstand.
  6. Wij serveren jouw drankjes op bestelling en hapjes aan tafel, dus extra genieten maar.
  7. Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Dat is balen, maar dan zien we je graag een andere keer terug.
  8. Was je handen grondig na elk toiletbezoek.
  9. Toegang vanaf 18 jaar
  10. Houd van elkaar, houd 1,5 meter afstand