Arjan Kleton - Sluitingstijd

Theater & podium


Sinds zijn succesvolle debuut “Met de fles grootgebracht” werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd, op dit moment tourt hij met zijn nieuwe voorstelling 'Sluitingstijd'.

Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.

In ‘Sluitingstijd’ neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Nog ‘even’ dat ellenlange onzinnige verhaal willen afmaken of juist nadat ze de hele avond muurbloempje hebben gespeeld, dan toch net voor sluitingstijd de moed hebben gevonden om de dansvloer op te gaan. En dan vervolgens net zolang door blijven dansen tot het licht al lang weer aan is. Misschien is het dan toch tijd om naar huis te gaan? Volgens Arjan niet; er is namelijk altijd wel ergens een ‘after-party’!

Grappigste barman
In zijn tweede solovoorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje. Last but not least: na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van het theater. Dé ideale after-party.

Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam en haalde de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018). Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. 
Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in Comedy Café Utrecht. Daar heeft hij ook zijn eigen show “Cocktails & Comedy” met Arjan zowel achter de bar als op het podium.

Maak kennis met Arjan

Verwenticket
Maak je avondje uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een rijk gevulde borrelplank al voor je klaar.

De tickets zijn beperkt beschikbaar. Op=Op

  • € 18,50
    Verwenticket € 28,50
  • DonckHuys
  • Theaterzaal