De Foute Muziekbingo

Theater & podium


Zin in een foute avond en heerlijk avondje ouderwets op stap gaan? Zaterdag 21 november kan het weer bij De Cammeleur met de allergrootste foutste hits! ????

Je kunt tijdens elke Bingo ronde van alles en nog wat winnen zoals gratis drankjes, leuke foute prijzen en zelfs een opblaasbare XL Unicorn of Flamingo! Fouter kan toch niet?!

Op de Bingokaart staan de titels van de foute hits die voorbij komen. Het is dus de kunst om de nummers te herkennen en tegelijkertijd de rijen op je bingokaart vol te maken! We spelen maar liefst 4 Bingorondes en tijdens deze rondes hoor je van DJ Tommy Santo de allergrootste foutste hits. Heb je Bingo? Stuur dan een foto van de Bingokaart per Whatsapp naar de DJ die het vervolgens contactloos kan controleren #coronaproof

 20:00-00:00uur
Toegang tot 20:30uur

RIVM vriendelijk 

Jouw gezondheid staat bij ons voorop en daarom spelen we volgens de huidige RIVM richtlijnen op gepaste afstand. Iedereen heeft een vaste plaats aan een eigen tafeltje met zijn of haar gezelschap. Wij zorgen dat je niets te kort komt met drankjes en hapjes, dus geniet en speel mee met De Foute Muziekbingo!

Onze huisregels

  1. Let op: kom altijd met je groep tegelijk aan, het is niet mogelijk om los van elkaar te komen i.v.m. tafel setting en reservering! Dus als je 4 tickets besteld, zorg dan dat je alle 4 tegelijk binnenkomt. 
  2. Door de huidige richtlijnen van het RIVM is het voor ons alleen mogelijk om 2 en 4 personen aan tafel aan te bieden. Je kunt online dus per 2 personen tickets aanschaffen. 
  3. Ben je met een grotere groep? Geen probleem, geef dit aan bij de entree of via de e-mail vooraf. Wij zorgen dan dat we jullie bij elkaar zetten. Let op, er zit dan wel 1,5 meter tussen de 2 of 4 persoons tafels. Het helpt ons enorm als 1 iemand de gehele bestelling boekt, dat is handig voor de indeling en om mis verstanden te voorkomen. Ook hierbij geldt kom allemaal tegelijk als groep naar binnen.
  4. Nadat je handen gedesinfecteerd zijn bij de ingang, lopen we op gepaste afstand graag mee om samen op zoek te gaan naar jullie zitplek.
  5. Iedereen heeft een vaste zitplek, dit is verplicht tijdens de show. Geen zorgen wij zorgen dat jullie een onvergetelijke foute avond gaan beleven vanuit jullie eigen tafeltje. Voor een toiletbezoek kun je natuurlijk even van je plek af op gepaste afstand.
  6. Wij serveren jouw drankjes op bestelling aan tafel, dus extra genieten maar.
  7. Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Dat is balen, maar dan zien we je graag een andere keer terug.
  8. Was je handen grondig na elk toiletbezoek.
  9. Toegang vanaf 18 jaar
  10. Houd van elkaar, houd 1,5 meter afstand