Dongense Corona Quiz

Ontmoeten & ontwikkelen


Op zaterdag 3 oktober organiseren Stichting DonckHuys en De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) de DCQ (Dongense Corona Quiz). Een reguliere Dongense Dorpsquiz organiseren is in deze tijd niet mogelijk, maar een quiz waarin je deelneemt in duo’s wel!

De quiz wordt gehouden in De Cammeleur. We maken gebruik van de grote zaal waarbij we er voor zorgen dat de teams op minimaal 1,5 meter van elkaar aan een tafel zitten. Er zijn geen opdrachten op andere locaties. Uiteraard gelden in en rond De Cammeleur de corona-richtlijnen van de overheid. Je team kan uit zoveel personen bestaan als je wilt, echter 2 personen zijn aanwezig in De Cammeleur.

Inloop is vanaf 19:30 uur en we starten de quiz om 20:00 uur. De quiz bestaat uit drie rondes van ieder drie kwartier. Rond 23:30 uur maken we de winnaar bekend.

Breng allemaal een smartphone en balpen mee, zorg ook dat één van de twee teamleden oortjes bij zich heeft voor de smartphone. Een volle powerbank is ook handig als je bang bent dat je telefoon leeg raakt. Voor mensen die normaal ook gebruik maken van een leesbril en of een gehoorapparaat is het verstandig deze mee te nemen. Andere hulpmiddelen heb je niet nodig. Uiteraard mag je je telefoon niet alleen gebruiken om antwoorden te zoeken maar ook als hulplijn.

Zin om mee te doen?
Inschrijven kan van 7 augustus 11.00 uur tot 20 september. De inschrijfkosten bedragen € 10,00 per team inclusief 2 consumpties. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol.

Tot 3 oktober! We zien je graag!

Donckhuys / DDDQ

  • € 10,00
    per team 2 personen incl. twee consumpties
  • DonckHuys De Dongense Dorps Quiz
  • De Cammeleur