Familie van Dijk

Theater & podium


De band Familie Van Dijk brengt een hommage aan Neerland’s beste Nederpopband De Dijk. Met een greep uit het brede en rijke repertoire van deze Amsterdamse formatie brengt Familie Van Dijk de lekkerste meezingers, de heftigste tranentrekkers en de meest meeslepende swingers ten gehore ! Iedereen kent wel een liedje dus iedereen zal een optreden van Familie Van Dijk ervaren als een feest van herkenning !

De zeven muzikanten die jou gaan vermaken op ‘de reis door het nostalgische universum van muzikale hoogtepunten’ zijn doorgewinterd, bezitten veel kwaliteit en kennen het podium op hun duimpje! Zij gaan ervoor zorgen dat je wordt meegezogen in jouw jeugdherinneringen, naar die sfeervolle kroeg waar je een mooi meisje een zoen gaf of waar jij die jongen die blik gaf dat je het niet alleen kon doen!

‘Als ze er niet is’, ‘Mag het licht uit’, ‘Blanke Man’ ‘Lovesong 100001’ en ‘Dansen op de vulkaan’. Maar ook ‘Als het golft’ en ‘Niemand in de stad’ Er komen vele muzikale parels van De Dijk voorbij! Familie Van Dijk benadert de songs van De Dijk soms op hun eigen manier, maar vergeten daarbij nooit om de magistrale en herkenbare arrangementen overeind te houden.

Jouw entertainers luisteren naar de volgende namen.

Op trompet speelt Patrick Roelandt en samen met Hann van Bedaf die de saxofoon bespeelt zijn zij samen verantwoordelijk voor de Familie Van Dijk blazerssectie.

Frans Damen en JW de Kort leggen het fundament. Frans gaat los op de drums terwijl JW de basgitaar laat ronken. Gitarist Frank Thijssen staat bekend als een solide gitarist en bij Familie Van Dijk kun je zien dat hij volledig op zijn plaats is. Hij scheurt en giert waar het nodig is! Achter de toetsen zit John van Kalmthout, Geen toets is hem teveel! Hij laat zich helemaal gaan achter zijn piano en Hammond orgel en completeert daarmee de totale o zo herkenbare sound van De Dijk.

En degene die het publiek meeneemt door deze galactische trip is niemand minder dan Dré van den Bosch. Met zijn rauwe stem en zijn indrukwekkende voorkomen laat hij niets of niemand onberoerd. Hij zal je raken, hij zal je teasen en hij zal je verrassen! Met Dré erbij gebeurt er altijd wel iets magisch!

Familie van Dijk is een feest van herkenning !!

Vanwege de huidige corona maatregelen plaatsen wij tafels en stoelen in de zaal zodat er 1,5 afstand gehouden kan worden.