Inloopuurtjes bij de drumafdeling van Het KunstPodium

Cursussen & workshops


Op zaterdag 6 en zaterdag 13 november a.s. staat de deur open van de slagwerkstudio van Het KunstPodium om binnen te lopen als je wat meer zou willen weten hoe het is om te spelen op een drumstel, een djembé, een cajon of andere slaginstrument. Uiteraard kun je dit dan ook meteen proberen.

Ruud Diederiks, één van de slagwerkdocenten van Het KunstPodium is aanwezig om al je vragen te beantwoorden en om je te laten ervaren hoe bijvoorbeeld een drumles in zijn werk gaat. Een uitgelezen kans dus!

Al heel zijn leven is Ruud gefascineerd door ritme. Na zijn eerste drumlessen op de Tilburgse dans- en muziekschool wist hij dat dit een hobby voor het leven zou gaan worden en na zijn studie aan Het Brabants Conservatorium heeft er zelfs zijn beroep van kunnen maken. 

Dagelijks is Ruud met veel passie en gedrevenheid bezig om zich verder te ontwikkelen op zijn  instrumenten. Het studeren verveelt hem nooit! Zijn passie voor dit prachtige vak wil hij graag overbrengen en doorgeven aan zijn leerlingen in de hoop dat het drummen ook voor hen een liefde voor het leven wordt!

Het inloopuurtje van 6 november is van 10.00 tot 12.00 uur in studio 12 van De Cammeleur.

Het inloopuurtje van 13 november is van 13.00 tot 15.00 uur in studio 12 van De Cammeleur.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

  • Gratis
  • Het KunstPodium
  • Studio 12, 3e verdieping