Kindercollege: Jam met Sem

Lezen & luisteren


Ben jij dol op muziek? Vind je het leuk om zelfbedachte liedjes, teksten of gedichten te schrijven? Heb je er altijd van gedroomd om met een echte artiest een tof lied te maken? Of wil je later misschien wel muzikant worden? Doe dan mee met de Jam met Sem!

Sem geeft een speciaal optreden, schrijft samen met jou een couplet en refrein en je kunt hem natuurlijk allerlei vragen stellen over zijn beroep als muzikant. 

Jammen
Sem Rozendaal, finalist van 'The voice of Holland' afgelopen jaar, wil graag met jou gaan jammen. Jammen betekent onvoorbereid en improviserend samen muziek maken. 

Gouden Wikkel
Het Kindercollege wordt via een livestream uitgezonden, maar met de 'Gouden Wikkel' kun je in het theater aanwezig te zijn. Hoe gaaf is dat! Wie weet kun je Sem zelfs een vraag stellen. Wil jij kans maken op de Gouden Wikkel om live aanwezig te zijn? Meld je dan aan vóór 1 oktober. Na 1 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. 

De geheime locatie is bekend! De Jam met Sem vindt plaats in theater De Cammeleur in Dongen. Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen. Dus doe mee en win!

Livestream
De deelnemers thuis ontvangen twee dagen van tevoren de link naar de livestream.

  • Bibliotheek Theek5
  • Online vanuit De Cammeleur