Maurice Mulderij - Lovecoach - Theatershow De (on)zin van liefde

Theater & podium


Maak kennis met Maurice Mulderij. Maurice is Lovecoach, liedschrijver, zanger en pianist. In zijn theatershow ‘De (on)zin van liefde’ combineert hij zijn talenten. Scherpe en confronterende analyses, herkenbare en humorvolle verhalen en melancholische, breekbare liedjes wisselen elkaar af.

Eén van Maurice’ uitspraken: ”Mannen zijn als een voetbalclub, vrouwen zijn als een trainer”. Heeft deze jonge lovecoach (32 jaar) het met zijn prikkelende stellingen bij het rechte eind? Hij houdt er in elk geval een uitgesproken mening over de liefde op na. Krijgt hij zijn liefdevolle publiek mee of keert het zich juist tegen hem?

Muzikaal wordt Maurice begeleid door Ton Snijders en Christan Grotenbreg, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben als vaste muzikanten van Frank Boeijen, Stef Bos en Rob de Nijs.

"Maurice Mulderij laat ‘De (on)zin van de liefde’ naar meer smaken"
Hij heeft er lang naar uitgekeken, de thuiswedstrijd in de Passagezaal van ‘zijn’ Tamboer. Maurice Mulderij toonde zaterdagavond met zijn voorstelling ‘De (on)zin van de liefde’ aan dat hij met zijn rake liedjes en gevatte verhalen geknipt is voor het theater.
Lees hier de gehele recensie van Maurice zijn voorstelling in Hoogeveen

Of bekijk hieronder een sketch van Maurice!  

  • € 15,50
    Inclusief consumptie
  • DonckHuys
  • Theaterzaal