Pieter Jouke - Laars Lappen

Theater & podium


In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. 
 

In ‘Laars Lappen’ sleept Pieter Jouke je uit de waan van de dag zo terug de tijdgeest in. Hij geeft je alvast alle antwoorden. Dan zoeken we daar later de vragen wel bij. Mooie verhalen en klassieke thema’s in een besmet jasje. Maar dan leuk, absurd leuk...

Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”  en ‘...zijn associaties zijn geestig en vindingrijk...’. Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in. 

Allergie informatie: De voorstelling bevat: humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van: een mening en muziek. 

Tja, wat moet u nog meer weten. De titel zegt eigenlijk alles al. 

‘GA DIE MAN ZIEN’ aldus Dolf Jansen

Pieter maakt deel uit van het vaste schrijversteam van het VPRO TV-programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’, schrijft voor een aantal cabaretiers, speelt samen met absurdist/collega Ronald Snijders in de theatervoorstelling De Staat van Verwarring en speelt als stand-up comedian in tal van line-up shows. 

Alvast een stukje van Laars Lappen bekijken?

Verwenticket
Maak je avondje uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een rijk gevulde borrelplank al voor je klaar.

De tickets zijn beperkt beschikbaar. Op=Op

  • € 18,50
    Verwen ticket € 28,50
  • DonckHuys
  • Theaterzaal