Themamiddag Is er leven na de dood? door Tom van Dijk uitvaarten

Informatie & voorlichting


Freek de Jonge zingt het al sinds 1997: “Er is leven na de dood!”. Maar wat denk jij: is er nog ‘iets’, een leven na de dood? Niemand die het met zekerheid kan zeggen, maar wel goed om er eens over na te denken. Daarom organiseert Tom van Dijk Uitvaarten, speciaal voor de inwoners van de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen en Waalwijk, op in totaal vijf zondagmiddagen in oktober, november en december, een themamiddag met als titel ‘Is er leven na de dood?’.

Medium Myrthe Bruinzeel vertelt je, vanuit haar ruime praktijkervaring, wat er gebeurt wanneer iemand overlijdt. Waar komen we terecht? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in ‘de andere wereld’ ontvangen worden?

Vervolgens zal zij met korte readings proberen aan te tonen dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn en hun boodschappen aan enkele aanwezigen in het publiek doorgeven.

De themamiddagen worden bovendien omlijst met sfeervolle live muziek, op elke locatie verzorgd door andere muzikanten. Kortom, een middag die je niet snel zult vergeten.

Vanaf 13:30 uur wordt je hartelijk ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. Het programma zelf begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Tijdens de pauze en borrel na afloop is er volop gelegenheid met elkaar na te praten (consumpties hierbij zijn voor eigen rekening).

Toegang tot de themamiddag ‘Is er leven na de dood?’ is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Reserveer daarom nu één of meerdere zitplaatsen door het reserveringsformulier in te vullen en te verzenden. Let op: vol = vol.

  • Gratis
  • DonckHuys Tom van Dijk Uitvaarten
  • Theaterzaal