Wil jij meer weten over hoogsensitiviteit?

Informatie & voorlichting


Kom dan op 15 april naar de informatiebijeenkomst met Ellis Bosmans bij Theek 5 Dongen. 

Theek 5 Dongen organiseert een informatiebijeenkomst voor alle nieuwsgierige volwassenen, ouders, leerkrachten, docenten en andere geïnteresseerden die willen weten wat hoogsensitiviteit is en willen begrijpen wat er (aan) te doen is. 

Deze informatiebijeenkomst wordt verzorgd door Ellis Bosmans in samenwerking met Theek 5. Ellis is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en helpt vanuit haar praktijk Hart voor sensitiviteit (www.hartvoorsensitiviteit.nl) mensen hun hooggevoeligheid in te zetten als talent.  Meld je aan in de bibliotheek of via www.theek5.nl.

Dieper op het onderwerp ingaan?
Tijdens de 5 bijeenkomsten van de cursus ‘Mijn hooggevoeligheid - Hooggevoeligheid ontdekken als talent’ (€ 75) ga je aan de slag met theorie en praktische tips, die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Je onderzoekt stap voor stap je eigen hooggevoeligheid. Of ga voor de kennismakingscursus ‘Mijn kind is gewoon hoogsensitief’ (€ 45). In 3 bijeenkomsten maak je kennis met de eigenschap hooggevoeligheid en wat dat betekent voor je kind. Het gaat over begrijpen van gedrag en ontdekken hoe jij je kind het beste kan begeleiden.

  • € 7,50
  • Bibliotheek Theek5
  • Theaterzaal