Bevrijdingsweekend 75 jaar vrijheid Dongen

In het weekend van vrijdag 1 t/m zondag 3 november staat De Cammeleur bol van de evenementen in het kader van 75 jaar Vrijheid!

KBO Dongen en Toneelgroep Het Klein Theater Dongen brengen in het kader van het project KBO-Brabant Remembers op 1 november om 20.00 uur een toneelvoorstelling in De Cammeleur. Het verhaal is geschreven door Dongenaar Jan Verharen, die als kind de Tweede Wereldoorlog mee maakte. Ticketverkoop vindt plaats op 5 en 6 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur in De Cammeleur. Ze zijn ook te bestellen via doorkinderogen@hotmail.com.

Zaterdag 2 november voert Theatergroep Tintelbelle een speciaal voor deze dag geschreven musical op in De Cammeleur. Met een cast van 19 kinderen en enkele volwassenen zullen zij op 2 november in de Cammeleur een vrolijk en ontroerend verhaal spelen over vrij zijn. Er zijn voorstellingen om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. De toegang is gratis. Kaarten voor deze voorstellingen zijn af te halen op vrijdag 1 en zaterdag 2 november in de foyer van De Cammeleur.

Stijlavond
Wie van dansen houdt, is op zaterdagavond 2 november welkom in De Cammeleur. Een retro dj en diverse bands nemen de bezoekers mee terug naar de tijd van toen. De kaartverkoop is inmiddels begonnen; kaartjes à 10 euro per stuk (inclusief 1 consumptie) zijn hier te koop.

Zondag 3 november is ‪het harmonieorkest van koninklijke Muziekvereniging Dongen onder leiding van Sebastiaan Hettema door de project organisatie "Dongen 75 jaar bevrijd" uitgenodigd om een bevrijdingsconcert te verzorgen.‬ Je kunt hier je kaarten bestellen.

Kijk voor meer informatie over de afzonderlijke activiteiten op onze site.