Corona Toegangsbewijs in De Cammeleur

Zoals je weet is het Corona Toegangsbewijs (CTB) vanaf 25 september 2021 op veel plekken en locaties verplicht in Nederland.
De stelregel is, dat als er gebruik wordt gemaakt van de horecavoorziening, het een evenement of culturele voorstelling betreft van het CTB gebruik moet worden gemaakt. Dat betekent dat er in De Cammeleur om een CTB wordt gevraagd zodra je plaatsneemt in het Grand Café en wanneer je een theatervoorstelling of evenement bezoekt. 

Wat betekent dat voor jouw (club)activiteit? 
Vindt de activiteit plaats in een door jou of door de organisatie gehuurde zaal? Dan is een CTB niet vereist en vindt er ook geen check plaats.
De bibliotheek is niet CTB-plichtig en de selfservice is in de avonduurtjes (tot 22.00 uur) weer toegestaan. 
Je kunt dus vanaf maandag 27 september ook in de avond weer via de hoofdingang naar binnen. 

Zodra je als vereniging gebruik maakt van onze horeca in het Grand Café of mét bediening vanuit het Grand Café, zijn we ertoe gehouden je te vragen om een Corona Toegangsbewijs met daarbij behorende ID-verificatie. 
We nemen in dat geval contact op met je organisatie om de gang van zaken met elkaar door te spreken. 

Wat is een geldig CTB?
-    Vaccinatiebewijs (QR-code)
-    Papieren coronabewijs
-    Herstelbewijs (niet ouder dan 180 dagen)
-    Negatieve testuitslag (max 24 uur oud)

We zullen allemaal weer even moeten wennen aan deze nieuwe maatregel die in ieder geval geldt tot de volgende persconferentie welke gepland staat op 1 november 2021.  

Toch hopen we dat ook deze regel je niet laat weerhouden er lekker op uit te gaan, te genieten van een krantje onder het genot van een kop koffie of thee, ontroerd te worden door artiesten of ouderwets uit je dak te gaan bij bijvoorbeeld de Dongense Bands Live. 

We zien je graag!