DonckHuys Horeca zoekt per direct een floormanager!

Ben jij onze nieuwe collega?

DomckHuys Horeca zoekt per direct een floormanager voor 32-38 uur per week.

DonckHuys Horeca is verantwoordelijk voor alle horeca in het nieuwe cultureel centrum De Cammeleur in Dongen. Zij exploiteert er het Grand Café, verzorgt de catering voor de 16 zalen, is gastheer voor het theater en verzorgt er de horeca bij heel diverse evenementen: van carnavalsfeest tot bedrijfsevent.

Als floormanager opereer je onder de verantwoordelijkheid van onze Horeca coördinator. Samen met hem en een collega zorg je er voor dat alles op rolletjes verloopt, dat gasten het naar de zin hebben en dat afspraken worden nagekomen. Je zorgt voor de aansturing van het team van horecamedewerkers en houdt overzicht op de verschillende taken en activiteiten. Je bent aanspreekpunt voor collega’s en voor gasten en je geeft feedback aan de sales en planning.

Je bent onze ideale kandidaat wanneer je beschikt over een ruime praktijkervaring in een vergelijkbare functie in de horeca. Je hebt passie voor je vak en draagt dat graag over op anderen. Je bent zeer gastgericht, hebt oog voor detail en kwaliteit en je kunt een voorbeeldrol vervullen. Daarnaast beschik je over horecapapieren en ben je bij voorkeur woonachtig in (de directe omgeving van) Dongen. Wij bieden je een uitdagende functie in een fantastisch multifunctioneel gebouw, waarin geen dag hetzelfde is.

Nieuwsgierig geworden? 
Stuur een motivatie met CV en foto aan jjansen@donckhuys.nl, t.a.v. Jurgen Jansen (directeur). Voor vragen kun je hetzelfde mailadres gebruiken. We zien je sollicitatie graag tegemoet vóór 5 april.