Stichting DonckHuys ontvangt Kickstart Cultuurfonds subsidie

Stichting DonckHuys heeft van het Kickstart Cultuurfonds subsidie ontvangen om de theaterliefhebber te verleiden weer snel een bezoek te brengen aan het theater in De Cammeleur. DonckHuys wil de bezoekers een gastvrije, veilige en warme ontvangst bieden als het nieuwe theaterseizoen in september van start gaat.

Stichting DonckHuys is ontzettend blij met de toegekende subsidie. Hiermee kan worden aangesloten op de landelijke campagne ‘Mooier dan ooit.’ Een krachtige campagne met landelijke uitstraling. Met deze campagne willen we Dongen laten weten dat we terug zijn. Dat het kan, dat het mag, dat het veilig is, en dat live onderdeel is van het leven. We willen de theaterbezoekers verleiden om weer snel een bezoek te brengen aan het theater in De Cammeleur.

Ook worden extra maatregelen getroffen om het bezoek veiliger te maken door onder andere de inzet van extra gastvrouwen en -heren en een contactloos ticketscan systeem.

Kickstart Cultuurfonds is een tijdelijk noodfonds dat sinds juli 2020 producenten van professionele podiumkunsten, muziekpodia, musea en theaters ondersteunt bij corona-gerelateerde kosten om publiek veilig te kunnen ontvangen. Het noodfonds is opgericht om de culturele sector te helpen zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden die zijn ontstaan als gevolg van de coronamaatregelen.

Voor meer informatie en tickets klik hier