Wij zoeken een horecamanager!

DonckHuys Horeca BV komt graag in contact met kandidaten voor de functie van horecamanager. Ben jij die manager die zorgt dat alles op rolletjes loopt, het team aanstuurt en het aanspreekpunt bent voor onze gasten van het Grand-Café? Lees dan snel verder en reageer!

DonckHuys Horeca BV komt graag in contact met kandidaten voor de functie van Horecamanager (38 u/wk)

Over de organisatie
DonckHuys Horeca is verantwoordelijk voor alle horeca in cultureel centrum De Cammeleur in het centrum van Dongen. Zij exploiteert er het Grand Café, verzorgt de catering voor de 16 zalen, is gastheer voor het theater en verzorgt er de horeca bij heel diverse evenementen: van carnavalsfeest tot bedrijfsevent. 

De functie horecamanager
Als horecamanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het horecabedrijf. Je zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt, gasten het perfect naar de zin hebben en dat afspraken worden nagekomen. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het horecateam, het efficiënt inroosteren van (oproep)medewerkers en houdt overzicht op de verschillende taken en activiteiten. Je bent aanspreekpunt voor collega’s en voor gasten en je geeft feedback aan de sales en planning. Je bent onze ideale kandidaat wanneer je beschikt over een ruime praktijkervaring in een vergelijkbare functie in de horeca. Je hebt passie voor je vak en draagt dat graag over op anderen. Je bent zeer gastgericht, hebt oog voor detail en kwaliteit en je kunt een voorbeeldrol vervullen. Daarnaast beschik je over horecapapieren en ben je bij voorkeur woonachtig in (de directe omgeving van) Dongen.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een fantastisch multifunctioneel gebouw, waarin geen dag hetzelfde is. Donckhuys Horeca BV hanteert de arbeidsvoorwaarden van de bedrijfstak Horeca en biedt een marktconform salaris. Inschaling vindt plaats afhankelijk van opleiding en werkervaring. 

Hoe te reageren?
Zin in deze baan? Mail dan je motivatiebrief met CV en foto vóór 16 mei aan: jjansen@donckhuys.nl t.a.v. Jurgen Jansen. 

Meer informatie over het bedrijf vind je op www.donckhuys.nl en www.decammeleur.nl. Je kunt voor vragen ook een mail sturen aan bovengenoemd mailadres.