DonckHuys

DonckHuys exploiteert De Cammeleur en biedt er een gevarieerd theater- en activiteitenprogramma. We bieden multifunctionele ruimtes voor verenigingen, clubs of andere groepen die iets willen organiseren en daarvoor een plek nodig hebben.

De ruimtes variëren in capaciteit van 2 tot 1000 personen en zijn voorzien van technische middelen. Er zijn heel wat verenigingen & clubs die gebruik maken van onze ruimtes en er leuke activiteiten organiseren. Benieuwd naar de verschillende zalen van DonckHuys? Je ziet het tijdens deze virtuele tour! 

Door de moderne en sfeervolle uitstraling, is De Cammeleur de perfecte locatie voor (zakelijke) evenementen en activiteiten. Wij faciliteren alle bijeenkomsten in De Cammeleur en indien gewenst ondersteunen we bij de organisatie. Wilt u na uw bijeenkomst genieten van een hapje of een drankje? Geen punt, wij exploiteren in hetzelfde pand ook het gezellige Grand Café De Cammeleur. 

Theaterseizoen 2022-2023
Tijdens de preview-avond hebben we het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd. Ben jij ook benieuwd wat er de komende maanden te bewonderen is in De Cammeleur? Klik op onderstaande afbeelding! Tickets reserveer je eenvoudig door een klik op de button of via www.decammeleur.nl.

Theaterbon
Verras eens iemand met het leukste cadeau van dit moment; de theatercadeaubon
Dat wordt genieten met 2 personen van een voorstelling naar keuze mét verwenarrangement! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Werken bij DonckHuys
Stichting DonckHuys is ook op zoek naar horeca medewerkers! Klik op de functie voor de omschrijving van deze leuke baan. Iets voor jou? Aarzel niet en mail! Dan drinken we samen een kop koffie!