Breng je stem uit op de beste bibliotheek van Nederland: Theek5 Dongen

Informatie & voorlichting


Theek5 in Dongen is genomineerd voor de titel Beste Bibliotheek van Nederland. Geweldig nieuws voor iedereen die Theek5 een warm hart toedraagt! Jij wilt toch ook dat Theek5 Dongen er met de titel vandoor gaat? Hoe meer stemmen hoe groter onze winkans.

Waarom verdient Theek5 de titel?
Bekijk dit leuke, verrassende en inspirerende promofilmpje waarin bezoekers, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Theek5 Dongen de hoofdrol spelen. Alle functies van Theek5 komen voorbij. Na het kijken weet je zeker dat we die ‘Oscar voor bibliotheekwerk’ verdienen: de NBD Biblion Award 2109. Stem nu via onderstaande knop!

Bibliotheekblad
De verkiezing is uitgeschreven door Bibliotheekblad, het vakblad voor openbare bibliotheken. Zij nomineerden zes bibliotheken in Nederland. Stemmen kan van 1 tot en met 31 maart 2019. Op 16 april 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Nationale Bibliotheekcongres in Rotterdam.


Stem IN de bieb en win
Kom stemmen IN de bibliotheek! Dan maak je kans op een gratis jaarabonnement van Theek5 of een waardebon t.w.v. € 50,00 van De Cammeleur.