Cowboy Billie Boem en Sinterklaas

Theater & podium


Cowboy Billie Boem heeft dit jaar een afspraak met Sinterklaas. Zij kennen elkaar al jaren en in de periode dat de Sint in Nederland is, komt hij altijd even op bezoek bij onze muzikale cowboy. Het liefst spreken zij af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting.

De twee kindervrienden zorgen elk jaar weer voor een gezellig middag waarin veel verteld en gezongen wordt. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier, strooien pepernoten en maken er altijd weer een groot feest van. Als Sint afscheid heeft genomen van zijn vriend, blijft hij altijd nog even achter om met de kinderen te kletsen. 

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas is een interactieve voorstelling, gevolgd door nazit waarin Sinterklaas en Pieten nog even aandacht hebben voor de kinderen. Een “ ouwerwetse” Sinterklaasmiddag, een middag waar de kinderen van smullen!

Er is ook voorstelling om 16.00 uur.

Natuurlijk ontvangen we je met de nodige aanpassingen, want we houden ons aan alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid om de veiligheid te waarborgen. Klik hier voor meer informatie.

  • € 12,50
    inclusief consumptie
  • DonckHuys
  • Theaterzaal