Kees van Amstel - Vluchtweg altijd vrijhouden

Theater & podium


Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier.

Kees van Amstel houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt.

En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit.

Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar De Cammeleur want in zijn erg goede vierde solovoorstelling ga je weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

Een paar recensies
Theaterkrant -  "Van Amstel heeft zijn publiek in een humoristische houdgreep" "...de zaal staat (terecht) in de fik..." "Van Amstel weet hoe hij een verhaal moet vertellen en hoe hij het publiek op een aangename manier in het verhaal kan betrekken." - Patrick van den Hanenberg

Friesch Dagblad - "En als hij je daarmee eenmaal te pakken heeft, laat hij je niet meer los. Vooral zijn opbouwende vergrotingen en smakelijke overdrijvingen getuigen daarbinnen van een timing a la Toon Hermans". - Wiggele Wouda

Nijkerk Nieuws - "Hij weet waargebeurde belevenissen meesterlijk te vertalen in dolkomische gebeurtenissen." "Kees van Amstel, een meesterverteller. Zeer aanbevolen." -  Frank van der Kaaij

Verwenticket
Maak je avondje uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een goed gevulde borrelplank al voor je klaar. Per voorstelling zijn er een maximaal aantal verwentickets beschikbaar. Je kan hiervoor reserveren tot uiterlijk 3 dagen voor een voorstelling.