Lejo - Hands up!

Theater & podium


Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en natuurlijk door zijn filmpjes op televisie. Je zou echt vermoeden dat zijn voorstelling gespeeld wordt door twee mensen, maar Lejo speelt louter met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen.

Met zijn handen tovert poppenspeler Lejo allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Allemaal hebben ze hun eigen karakters en eigenaardigheden. In de handen van de speler veranderen twee witte balletjes en een stipje zwarte verf in de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis die door het theater zweeft. Deze voorstelling die van begin tot eind onafgebroken boeit, mag je niet missen! Voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Na de voorstelling is er een workshop in de foyer. Je leert hoe je ‘Lejo-oogjes’ maakt en daarna ga je zelf aan de slag. Met je eigen poppetje speel je een mini-voorstelling in een heus decor. En natuurlijk mag je de Lejo-oogjes mee naar huis nemen zodat je de thuisblijvers ook nog kunt trakteren op een voorstelling.