Lieve briefjes op recept

Informatie & voorlichting


Wil jij iemand verrassen met iets liefs en zoek je nog naar de juiste woorden? Kom langs voor een lief briefje op recept! Aan de hand van wat jij vertelt schrijft Linda Blij voor jou ter plekke een persoonlijk gedichtje.

Tijdens de Week van de Lieve briefjes kun je bij ons terecht voor een lief briefje op recept! Sneldichter Linda Blij zal aanwezig zijn in onze vestiging Dongen op 19 januari om lieve briefjes te schrijven. Voor jou, of voor iemand anders die dat volgens jou verdient. Aan de hand van wat jij in een kort gesprekje vertelt, schrijft zij ter plekke een gedichtje. 

Als dé Officieuze Stadsdichter van Breda verrast Linda al jaren nietsvermoedende voorbijgangers met lieve briefjes. Haar gedichtjes zijn altijd op maat geschreven en staan vol positiviteit en liefde. Ben jij of ken jij wel iemand die liefs kan gebruiken? Kom dan langs bij Linda in de bibliotheek! Wil je meer weten over Linda? Bezoek dan haar website Liefbrief.

Van 14 tot en met 20 januari is het de Week van de Lieve briefjes. Tijdens deze week is iedereen welkom om een gratis kaartje te halen én te schrijven. Wie ga jij verrassen met mooie woorden?

  • Gratis
  • Bibliotheek Theek5
  • De Cammeleur