Het grote Mad Science Theaterfeest:Omdat een feest moet knallen!

Theater & podium


Mad Science Nederland bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren met hun grootste show ooit! Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso!

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater!

Kom verkleed
De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Mad Science gaat na de show nog even door in de foyer! Leuk! Direct na de show staan er twee van onze professoren klaar om de kinderen op te vangen en kunnen kinderen zelf aan de slag met het maken van een papieren vliegtuig en/of een helikopter. Ook is er iets later een Meet&Greet met onze showmasters.

Kan jij mooi kleuren en heb je zin in een feestje?
Kleur dan op jouw eigen manier deze kleurplaat in! Schrijf op de achterzijde je naam, leeftijd en emailadres en lever hem in bij de balie van De Cammeleur. Lever hem in voor 10 oktober, einde dag maken we de winnaar bekend! En wie weet, win JIJ wel twee gratis tickets voor Het Grote Mad Science Theaterfeest!
Wil je zeker zijn van een plekje op de tribune? Je kan natuurlijk ook gewoon kaartjes bestellen ;)

Leeftijd: 5 tot 12 jaar

Zin in een voor'proefje'?