Max van den Burg - Tijd voor Max

Theater & podium


Grote kans dat je Max het afgelopen jaar langs hebt zien komen op social media, met zijn meesterlijke imitaties van B&B Vol Liefde, MAFS, of andere tv-programma’s. Op social media is hij een ‘instant success’, maar live op het theaterpodium, is hij al jaren op zijn állerbest. 

In theatrale en fantasievolle onemanshows, weet Max met absurde verhalen, rake types, spot on imitaties, de mafste muzikale parodieën en herkenbare moderne dilemma’s, zijn publiek iedere keer uitstekend te vermaken.

In zijn nieuwste show Tijd voor Max vraagt hij zich af waar zijn succes op social media nu eigenlijk allemaal toe leidt. En hoe je tegenwoordig met al die schermpjes om je heen nog tijd voor jezelf vindt. Óf je jezelf überhaupt nog wel vindt.

Met zijn unieke comedystijl, dynamische theaterpersoonlijkheid en gezonde tegendraadsheid, zorgt Max voor een heerlijke cabaretavond vol herkenning en hilariteit, die je geen moment wilt doorspoelen.

Heb je hem nog niet live gezien? Wees er dan snel bij, want het is nú Tijd Voor Max!

“Max schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld” – De Stentor

“Een belofte is opgestaan.” - De Volkskrant

“Feest der herkenning, in een unieke theatrale comedystijl” – De Theaterkrant. 

Verwenarrangement
Maak je avondje uit compleet met een verwenarrangement! Meld je bij onze medewerker van Park126, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop van de voorstelling staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, bier of wijn) èn een goed gevulde borrelplank al voor je klaar. Per voorstelling zijn er een maximaal aantal verwentickets beschikbaar. Selecteer hiervoor het verwenticket bij de aankoop van het ticket.