Pop Rock in Concert 28 oktober

Theater & podium


Pop Rock in Concert is een uniek concert met een bijzonder format, een avondvullend top programma met monumenten van popklassiekers en rocknummers.

Harmonieorkest Koninklijke Muziekvereniging Dongen (onder leiding van Sebastiaan Hettema) brengt je een bijzonder programma. Deze zaterdagavond is het een sta-concert.

Tommie Christiaan gaat een aantal van deze nummers op het podium ten gehore brengen. Wat dacht u van de volgende kneiters van hits; Metallica (Nothing Else Matters), Queen (The Show Must Go On), Simple Minds (Don’t You Forget About Me), Pink Floyd (Another Brick In The Wall) of Clocks van Coldplay en zelfs een complete Deep Purple medley. Het orkest wordt voor dit concert uitgebreid met een popcombo bestaande uit drums, bas- en slaggitaar en toetsen. Dit maakt het plaatje compleet.

De driemansformatie De Klik verzorgt op zaterdag het voorprogramma. Drie mannen die al sinds mensenheugenis muziek maken. Drie mannen die heel veel meters gemaakt hebben op podia in binnen- en buitenland. Mannen die hun hart hebben verpand aan muziek maken op een welhaast ambachtelijke manier. Gewoon mooie covers spelen, uit de tijd dat muziek nog met de hand gemaakt werd. Geen poespas, geen kapsones, geen valse pretenties. Gewoon goudeerlijke muziek uit het hart. Spelen op een manier die in het moment goed voelt. Elke keer weer anders, elke keer weer verrassend, maar altijd met passie en overtuiging.

  • € 15,00
  • Koninklijke Muziekvereniging Dongen
  • Theaterzaal