Pop Rock in Concert 28 oktober

Theater & podium


Pop Rock in Concert is een uniek concert met een bijzonder format, een avondvullend top programma met monumenten van popklassiekers en rocknummers.

Harmonieorkest Koninklijke Muziekvereniging Dongen (onder leiding van Sebastiaan Hettema) brengt je een bijzonder programma. Deze zaterdagavond is het een sta-concert.

Musicalster Tommie Christiaan gaat een aantal van deze nummers op het podium ten gehore brengen. Wat dacht u van de volgende kneiters van hits; Metallica (Nothing Else Matters), Queen (The Show Must Go On), Simple Minds (Don’t You Forget About Me), Pink Floyd (Another Brick In The Wall) of Clocks van Coldplay en zelfs een complete Deep Purple medley. Het orkest wordt voor dit concert uitgebreid met een popcombo bestaande uit drums, bas- en slaggitaar en toetsen. Dit maakt het plaatje compleet. 

Papachat
Een zevenkoppige coverband uit Dongen in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 29 jaar. De band is in 2018 opgericht en hebben al een aantal leuke optredens mogen verzorgen; onder ander op het Oranjeparkfestival, trouw- en verjaardagsfeesten en nog veel meer. De band Papachat bestaat uit drummer Jeroen, Ruben bespeelt de gitaar en Jorik de basgitaar, Daan, Robin en Pjotr bemannen de blazerssectie en Anna zingt de sterren van de hemel. Het repertoire is breed: Pop, Rock, Feest; noem maar op. Van Tina Turner tot Nielson, van Bruno Mars tot Bon Jovi; alles komt voorbij! Tijdens het voorprogramma zullen ze vooral rocknummers uit hun repertoire laten horen. Een prima opwarmer om alvast in de stemming te komen voor het Pop Rock in Concert. Een knallend begin van de avond is gegarandeerd! Overigens speelt Papachat ook op de zondagmiddag, dan na afloop van het concert in het Grand Café, zij gaan dan het feestje compleet maken met een heerlijke afterparty. 

  • € 15,00
  • Koninklijke Muziekvereniging Dongen
  • Theaterzaal