Bibliotheek Theek5

In De Cammeleur tref je vier organisaties, één daarvan is Bibliotheek Theek 5. Ontdek de boeiende en uiteenlopende collectie. Deze staat verspreid door De Cammeleur en biedt jong en oud bergen inspiratie en uren leesplezier. Naast de fysieke collectie, zijn er ook allerlei digitale mogelijkheden. Wat dacht je van 20.000 beschikbare e-books!

Bibliotheek Theek 5 is een broedplaats voor kennis en talent. Het verzamelpunt waar verschillende organisaties, instellingen en partijen elkaar vinden en samen met Theek 5 een divers en inspirerend programma neerzetten. Zo ook in De Cammeleur, neem eens een kijkje in de agenda en ontdek het gevarieerde programma.

Bij Theek 5 bouw je kennis op en ontwikkel je jezelf. De collectie en ook de studie- en werkplekken met gratis wifi helpen je daarbij. Inspirerende lezingen, boeiende exposities, workshops, leerzame spreekuren en (online) cursussen dragen bij aan jouw kennisniveau, maar ook zeker aan jouw plezier!

Laat je inspireren en ga voor een leuke activiteit. Loop binnen bij De Cammeleur voor de laatste nieuwe boeken, magazines en dagbladen en laat je wegwijs maken door onze enthousiaste medewerkers. Strijk je neer op een van de fijne leesplekken, bijvoorbeeld in een relaxstoel of in het gezellige Grand Café.

Corona
In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM moet Theek 5 alle bezoekers met ingang van 30 september registreren. Wij vragen je bij een bezoek aan
 Theek 5 het volgende te doen:

1.     Desinfecteer je handen 
2.     Vul het registratieformulier in  
3.     Neem een mandje mee (1 per persoon)

Onze activiteiten proberen wij coronaproof zoveel mogelijk door te laten gaan. We moeten je wel verzoeken voor iedere activiteit een reservering te maken. Dit kan via www.theek5.nl/activiteiten

Openingstijden bibliotheek Theek 5
maandag en vrijdag 13.00 tot 17.00 uur
dinsdag t/m donderdag 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag 10.00 tot 13.00 uur
Gedurende de openingstijden van De Cammeleur is het zelfservice.

Bibliotheek Theek 5 is bereikbaar onder telefoonnummer 085-7441052
Meer informatie over het aanbod van Bibliotheek Theek 5? Kijk op www.theek5.nl.