Het KunstPodium

Het KunstPodium is één van de vier partners van de Cammeleur en dé plek voor kunstbeoefening en kunsteducatie. Met een gevarieerd aanbod inspireert en motiveert Het KunstPodium jong en oud om deel te nemen aan allerlei vormen van kunst en cultuur.

Beleef muziek, dans, beeldende kunst of theater in De Cammeleur! Het KunstPodium is een directe verbinding tussen jou en je talent. Ben je geïnteresseerd in een cursus, maar wil je eerst een les uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles in De Cammeleur op de website van Het KunstPodium. Maak kennis met de enthousiaste docenten, proef de sfeer en ontdekt de moderne lesruimtes.

Naast cursussen dans, muziek, beeldende kunst en theater ontwikkelt en organiseert Het KunstPodium workshops en projecten voor het primair en voortgezet onderwijs. Ook verzorgt Het KunstPodium gezellige naschoolse activiteiten. Na de zomer start bijvoorbeeld (i.s.m. de drie andere inwonende organisaties) de KunstKanjerclub in De Cammeleur. Een creatieve middag voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.

Maak kennis met je medecursisten en beleef kunst en cultuur samen met hen. Na de les blaas je samen uit in Park126 van De Cammeleur. Ben je niet te stoppen? Leen bladmuziek om thuis te oefenen of scoor een muziek-dvd om inspiratie op te doen.

Meer informatie over Het KunstPodium of je aanmelden voor een proefles? Kijk op www.hetkunstpodium.nl

Femke laat je alvast kennismaken met de verschillende acteercursussen. Kijk je mee?