Bibliotheek Theek5

In De Cammeleur tref je vier organisaties, één daarvan is Bibliotheek Theek 5. Ontdek de boeiende en uiteenlopende collectie. Deze staat verspreid door De Cammeleur en biedt jong en oud bergen inspiratie en uren leesplezier. Naast de fysieke collectie, zijn er ook allerlei digitale mogelijkheden. Wat dacht je van 20.000 beschikbare e-books!

Bibliotheek Theek 5 is een broedplaats voor kennis en talent. Het verzamelpunt waar verschillende organisaties, instellingen en partijen elkaar vinden en samen met Theek 5 een divers en inspirerend programma neerzetten. Zo ook in De Cammeleur, neem eens een kijkje in de agenda en ontdek het gevarieerde programma.

Bij Theek 5 bouw je kennis op en ontwikkel je jezelf. De collectie en ook de studie- en werkplekken met gratis wifi helpen je daarbij. Inspirerende lezingen, boeiende exposities, workshops, leerzame spreekuren en (online) cursussen dragen bij aan jouw kennisniveau, maar ook zeker aan jouw plezier!

Laat je inspireren en ga voor een leuke activiteit. Loop binnen bij De Cammeleur voor de laatste nieuwe boeken, magazines en dagbladen en laat je wegwijs maken door onze enthousiaste medewerkers. Strijk je neer op een van de fijne leesplekken, bijvoorbeeld in een relaxstoel of in het gezellige Park126.

Openingstijden bibliotheek Theek 5
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Gedurende de openingstijden van De Cammeleur is het zelfservice.

Bibliotheek Theek 5 is bereikbaar onder telefoonnummer 085-7441052
Meer informatie over het aanbod van Bibliotheek Theek 5? Kijk op www.theek5.nl.