Over De Cammeleur

Ontdek ons unieke concept!

De Cammeleur is dé nieuwe sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen. Elke Dongenaar heeft de spreekwoordelijke sleutel tot deze moderne multifunctionele accommodatie. De vier organisaties die in De Cammeleur gevestigd zijn - Stichting DonckHuys, Bibliotheek Theek 5Het KunstPodium en ContourdeTwern - bieden samen een laagdrempelig belevingshuis voor alle leeftijden, een uniek concept!

De Cammeleur inspireert en daagt haar bezoekers uit om mee te doen in de Dongense samenleving. Een ontmoetingsplek in het hart van de gemeente, waar alles mogelijk is. Een plek om te genieten van theater- en podiumkunsten of juist jezelf te ontpoppen tot artiest. Een plek om kennis op te doen, te groeien en ook jouw steentje bij te dragen.

Zo kun je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bezoeken, muziek- of dansles volgen, boeken lenen, studeren, flexwerken of je aanmelden als vrijwilliger. Ook kun je in De Cammeleur cursussen en workshops volgen. Ontwikkel jezelf! In het Grand Café geniet je van een kop koffie, een sandwich of een verkoelend drankje. Of verras eens iemand met een Cammeleur Cadeaubon!

De Cammeleur heeft ruime openingstijden. Je bent het hele jaar door, zeven dagen per week van harte welkom.

#watDongendoet!