Over De Cammeleur

Ontdek ons unieke concept!

De Cammeleur is dé sociaal-culturele ontmoetingsplek in het centrum van Dongen. Elke Dongenaar heeft de spreekwoordelijke sleutel tot deze moderne multifunctionele accommodatie. De vier organisaties die in De Cammeleur gevestigd zijn - Stichting DonckHuys, Bibliotheek Theek 5Het KunstPodium en ContourdeTwern - bieden samen een laagdrempelig belevingshuis voor alle leeftijden, een uniek concept!

De Cammeleur inspireert en daagt haar bezoekers uit om mee te doen in de Dongense samenleving. Een ontmoetingsplek in het hart van de gemeente, waar alles mogelijk is. Een plek om te genieten van theater- en podiumkunsten of juist jezelf te ontpoppen tot artiest. Een plek om kennis op te doen, te groeien en ook jouw steentje bij te dragen.

Zo kun je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bezoeken, muziek- of dansles volgen, boeken lenen, studeren, flexwerken of je aanmelden als vrijwilliger. Ook kun je in De Cammeleur cursussen en workshops volgen. Ontwikkel jezelf! In Park126 geniet je van een kop koffie, een smakelijke lunch of heerlijk biertje. Of verras eens iemand met een Cammeleur Cadeaubon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Ook zakelijk biedt De Cammeleur veel mogelijkheden. Met 'De Vrienden van De Cammeleur’ wil De Cammeleur dit verder benadrukken en een mooi netwerk vormen van sociaal maatschappelijk betrokken organisaties. Bedrijven en andere organisaties kunnen Vriend van De Cammeleur worden en zo bijdragen aan cultuur in Dongen!

De Cammeleur heeft ruime openingstijden. Je bent van harte welkom! Parkeren kan in de buurt van De Cammeleur. En ook fijn... parkeren is gratis!

#watDongendoet!

Vrienden van De Cammeleur

Sponsoring

De Cammeleur is blij met haar sponsors! Draagt jouw bedrijf het culturele leven in Dongen ook een warm hart toe en wil je ook Vriend van De Cammeleur worden?