ContourdeTwern

Eén van de partners in De Cammeleur is ContourdeTwern, een organisatie met een maatschappelijke missie. Bij ContourdeTwern vinden we dat ieder mens meetelt en de kans moet krijgen mee te doen. Dat vatten we samen in het motto: iedereen telt mee, iedereen doet mee. Precies wat De Cammeleur uitstraalt. Iedereen is er welkom om te ontmoeten, te ontdekken en te ontwikkelen.

ContourdeTwern werkt met passie en visie aan de sociale veerkracht van mensen en van wijken. We staan voor een samenleving waarin iedereen voor zichzelf op kan komen en ook omziet naar de ander. Hier worden bewoners en ook wijken en buurten vitaler en leefbaarder door. Alle diensten van ContourdeTwern zijn daarop gericht: de zelfredzaamheid van mensen verbeteren en de leefbaarheid van Dongen vergroten.

De medewerkers van ContourdeTwern zijn present in de wijk. Je zult ons tegenkomen in De Cammeleur, maar zeker ook in de Dongense wijken. We doen dingen samen. Samen met vrijwilligers, inwoners en maatschappelijke partners. ContourdeTwern heeft een breed dienstenaanbod voor jong en oud. Zo kun je bij ons terecht voor buurtbemiddeling, het maatjesproject en jongerenwerk R-Newt. Bekijk hier alle diensten en activiteiten van ContourdeTwern in Dongen.

Meer informatie over ContourdeTwern? Kijk op www.contourdetwern.nl/dongen