ContourdeTwern

Eén van de partners in De Cammeleur is ContourdeTwern, een organisatie met een maatschappelijke missie. ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving. Daarom helpen we mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dat doen we met al onze kennis en middelen, maar vooral met bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Wij doen het nooit alleen.

ContourdeTwern werkt met passie en visie aan de sociale veerkracht van mensen en van wijken. We staan voor een samenleving waarin iedereen voor zichzelf op kan komen en ook omziet naar de ander. Hier worden bewoners en ook wijken en buurten vitaler en leefbaarder door. Alle diensten van ContourdeTwern zijn daarop gericht: de zelfredzaamheid van mensen verbeteren en de leefbaarheid van Dongen vergroten.

De medewerkers van ContourdeTwern zijn present in de wijk. Je zult ons tegenkomen in De Cammeleur, maar zeker ook in de Dongense wijken. We doen dingen samen. Samen met vrijwilligers, inwoners en maatschappelijke partners. ContourdeTwern heeft een breed dienstenaanbod voor jong en oud. Zo kun je bij ons terecht voor buurtbemiddeling, het maatjesproject en jongerenwerk R-Newt. Bekijk hier alle diensten en activiteiten van ContourdeTwern in Dongen.

Meer informatie over ContourdeTwern? Kijk op www.contourdetwern.nl