Vrienden van De Cammeleur

Word vandaag nog vriend van De Cammeleur en draag via sponsoring bij aan cultuur in Dongen. 
Maak de verbinding tussen je bedrijf en cultuur in Dongen; word vriend van De Cammeleur!

De Cammeleur is dé culturele ontmoetingsplek van Dongen en met ‘De Vrienden van De Cammeleur’ willen we dit benadrukken. Het wordt namelijk leuker en socialer als we elkaar ontmoeten, elkaar helpen en ons samen inzetten voor het culturele leven in Dongen. De volledige contributie van onze ‘Vrienden van De Cammeleur’ wordt gebruikt voor de financiële ondersteuning van culturele activiteiten in De Cammeleur of voor aanschaf van middelen om dit nog beter uit te kunnen voeren. De Vrienden van De Cammeleur zijn betrokken ondernemers uit Dongen en omstreken. Door de verbinding tussen het bedrijfsleven en De Cammeleur draag je bij aan de cultuur in Dongen. Zo bereiken we samen meer mensen.

Zin in een nieuwe vriendschap?
Voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek kunt u contact opnemen met Maarten Mendelaar via 0162-312000 of via mmendelaar@donckhuys.nl. Stichting DonckHuys exploiteert De Cammeleur. 

Onze vriendenkring is al behoorlijk uitgebreid, en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Een impressie van de bedrijven die zich aan ons verbonden hebben is hieronder te vinden. Wil je erbij horen en ons ook sponsoren? Join the club en neem contact op voor meer info!