DonckHuys

DonckHuys exploiteert De Cammeleur en biedt er een gevarieerd theater- en activiteitenprogramma. We bieden multifunctionele ruimtes voor verenigingen, clubs of andere groepen die iets willen organiseren en daarvoor een plek nodig hebben.

De ruimtes variëren in capaciteit van 2 tot 1000 personen en zijn voorzien van technische middelen. Er zijn heel wat verenigingen & clubs die gebruik maken van onze ruimtes en er leuke activiteiten organiseren. Benieuwd naar de verschillende zalen van DonckHuys? Je ziet het tijdens deze virtuele tour! 

Door de moderne en sfeervolle uitstraling, is De Cammeleur de perfecte locatie voor (zakelijke) evenementen en activiteiten. Wij faciliteren alle bijeenkomsten in De Cammeleur en indien gewenst ondersteunen we bij de organisatie. Wilt u na uw bijeenkomst genieten van een hapje of een drankje? Breng dan een bezoek aan Park126 om te genieten van smaakvolle lunchgerechten, gezellige borrels of simpelweg een goed kopje koffie drinken met een heerlijk vers gebakje.