Ouderenmiddag carnaval 2024

Theater & podium


Op dinsdagmiddag met carnaval wordt er traditioneel de Ouderenmiddag georganiseerd in de grote zaal van De Cammeleur. Tijdens deze middag worden de oudere Peejen en Peejerinnen getrakteerd op een middag vol zang, variété, en andere optredens. Heel veel vrijwilligers maken door hun medewerking en optredens deze middag tot één groot feest!

Ook de hofhouding maakt zijn opwachting tijdens deze middag. Komt dat zien, de entree is gratis op vertoon van een toegangskaart.

Heeft u zin in een gezellige ouderwetse carnavalsmiddag, is uw agenda nog leeg op dinsdagmiddag 13 februari en bent u 65 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom tijdens de ouderenmiddag. De toegang is gratis (met kaart) en onze vrijwilligers zullen u in de watten leggen. De zaal van De Cammeleur gaat open om 12.45 uur. De ouderenmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Donckhuys.

Zoals ieder jaar zal het ook dit jaar weer een rijk gevulde middag zijn. Een keur aan artiesten uit het Peeënrijk zal tussen 13.15 uur en ca. 17.30 uur een gevarieerd programma wegzetten. We kunnen u verklappen dat we in ieder geval een sauwel hebben. Ook aan muzikale inbreng is geen gebrek.

De (gratis) kaarten zijn vanaf op zaterdag 27 januari vanaf 11.00 uur verkrijgbaar bij De Cammeleur. Reserveren is niet mogelijk en maximaal 2 kaarten per persoon.

  • Gratis met toegangskaart
  • Stichting De Peeënstekers
  • De Cammeleur