Two Wieners - The Everly Brothers unplugged | middagvoorstelling

Theater & podium


Alsof Don en Phil voor je staan. Rock’n’Roll-band The Wieners toerde reeds vele seizoenen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. 

Two Wieners brengen een speciaal eerbetoon aan de Everly’s, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting. Bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly. Vanaf 1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You.

Na een live-optreden bij Veronica Inside, vertelde muziekkenner Johan Derksen dat hij nog nooit een duo had gehoord dat de stemmen van The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners. Alsof Don en Phil voor je staan.

Dit is een middagvoorstelling. Wil je liever s' avonds genieten van dit concert? Dat kan! Two Wieners spelen ook 13 november in de avond in De Cammeleur.

https://www.thewieners.nl/
https://www.facebook.com/thewieners

Verwenarrangement
Maak je avondje uit compleet met een verwenarrangement! Meld je bij onze medewerker van Park126, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop van de voorstelling staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, bier of wijn) èn een goed gevulde borrelplank al voor je klaar. Per voorstelling zijn er een maximaal aantal verwentickets beschikbaar. Selecteer hiervoor het verwenticket bij de aankoop van het ticket.