Grand Café

Genieten in De Cammeleur

Grand Café
bezoeken?

We heten je van harte welkom bij het Grand Café van De Cammeleur…

… voor een heerlijke cappuccino terwijl u de krant leest. Voor de kids die naar hartenlust kunnen spelen in het park, in een hoekje willen puzzelen, kleuren of een boekje lezen hebben we uiteraard een warme chocomel mèt een flinke toef slagroom

.… voor een smakelijke lunch, warm, koud, vegetarisch, kiest u maar!

… voor een break van de dag met je zakelijke partners. Even de benen strekken en genieten van eten en drinken. Zodra het zonnetje schijnt kunt u op het terras plaatsnemen of even een wandelingetje maken in het prachtige park.

… voor een uitgebreid lunchbuffet zodat het je gasten van het symposium aan niets ontbreekt

… om met vriendinnen te genieten van een luxe high tea

… om de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel maar dat mag natuurlijk ook een donderdagmiddagborrel zijn

… om gezellig na te praten na een theatervoorstelling. Wanneer je bij je theatertickets de rijk gevulde borrelplank hebt besteld, staat deze al voor je klaar 

Bekijk de menukaart voor de mogelijkheden. En wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan via info@decammeleur.nl of telefonisch via 0162-241174.

Kijk hier voor onze actuele openingstijden!

We zien je graag!

 

 

 

 

 

High-tea
Geniet nu bij Grand-Café De Cammeleur van een heerlijke High-tea! Een assortiment van hartige en zoete snacks met onbeperkt thee, diverse smaken € 19,50 p.p. Leuk om samen met een vriendin te doen! Enkel op reservering! Je reserveert eenvoudig via 0162 24 11 74.

Werken bij DonckHuys
DonckHuys Horeca is op zoek naar een Allround Horecamedewerker. Klik op de functie voor de omschrijving van deze leuke baan. Iets voor jou? Aarzel niet en mail! Dan drinken we samen een kop koffie!

Of je nu alleen, samen of met een groter gezelschap komt, wij staan voor je klaar. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en warmte staan op nummer één. Wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveer via info@decammeleur.nl of bel 0162-241174.

Bekijk hier de menukaart van het Grand Café!