Grand Café

Genieten in De Cammeleur

Grand Café
bezoeken?

Tijdens je bezoek aan De Cammeleur honger of dorst gekregen? Geen probleem, kom genieten in ons gezellige Grand Café op de begane grond. In ons ruime café is plaats voor 85 gasten, bij goed weer stellen we het terras open, waar nog eens plaats is voor 50 personen.

In Dongen doen we dingen samen! In De Cammeleur willen we zoveel mogelijk samenwerken met plaatselijke ondernemers. Daarom zijn bijvoorbeeld onze tomaten afkomstig van Natuurlijk Henriette en de koffie van de Dongense koffieleverancier EKS. Met het vlees van Keurslager Marco van Strien, het brood van De Koning en het bier van Opener werken we met de lekkerste lokale producten. We noemen dit Dongens DNA!

Een goed boek gevonden in de bibliotheek? Lees alvast wat pagina’s onder het genot van een kopje koffie of thee. Liever aan de slag op een van de flexwerkplekken? Bestel jouw koffie to go aan de bar. Na je cursus of wekelijkse repetitie kun je terecht voor een afzakkertje. Samen genieten van een wijntje of speciaalbiertje met een borrelhap. Het is allemaal mogelijk in ons Grand Café.

 

 

 

 

 

Dagaanbiedingen
Zodra het weer mag, start Grand-Café De Cammeleur met dagaanbiedingen. Zo geniet je bijvoorbeeld op dinsdag voordelig van een tosti ham-kaas op de klassieke dag, terwijl je op vrijdag het weekend het beste begint met een VrijMiBo bij De Cammeleur! En op zaterdag lunchen de kids voor half geld! We hebben de lekkerste kindergerechten voor onze kleine gasten.

High-tea
Geniet nu op bij Grand-Café De Cammeleur van een heerlijke High-tea! Een assortiment van hartige en zoete snacks met onbeperkt thee, diverse smaken € 16,50 p.p. Leuk om samen met een vriendin te doen! Enkel op reservering! Je reserveert eenvoudig via 0162 24 11 74.

Of je nu alleen, samen of met een groter gezelschap komt, wij staan voor je klaar. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en warmte staan op nummer één. Wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveer via info@decammeleur.nl

Bekijk hier de menu- en drankkaart van het Grand Café;

Onze dranken
Onze gerechten

 

 

    Telefoonnummer Grand Café
    0162 24 11 74

    Openingstijden Grand Café
    Helaas is het Grand Café tijdelijk gesloten!

    Bij evenementen, voorstellingen en bijzondere activiteiten kan van deze reguliere tijden afgeweken worden.