Grand Café

Genieten in De Cammeleur

Grand Café
bezoeken?

Tijdens je bezoek aan De Cammeleur honger of dorst gekregen? Geen probleem, kom genieten in ons gezellige Grand Café op de begane grond. In ons ruime café is plaats voor 85 gasten, bij goed weer stellen we het terras open, waar nog eens plaats is voor 50 personen.

In Dongen doen we dingen samen! In De Cammeleur willen we zoveel mogelijk samenwerken met plaatselijke ondernemers. Daarom zijn bijvoorbeeld onze tomaten afkomstig van Natuurlijk Henriette en de koffie van de Dongense koffieleverancier EKS. Met het vlees van Keurslager Marco van Strien, het brood van De Koning en het bier van Opener werken we met de lekkerste lokale producten. We noemen dit Dongens DNA!

Een goed boek gevonden in de bibliotheek? Lees alvast wat pagina’s onder het genot van een kopje koffie of thee. Liever aan de slag op een van de flexwerkplekken? Bestel jouw koffie to go aan de bar. Na je cursus of wekelijkse repetitie kun je terecht voor een afzakkertje. Samen genieten van een wijntje of speciaalbiertje met een borrelhap. Het is allemaal mogelijk in ons Grand Café.

Of je nu alleen, samen of met een groter gezelschap komt, wij staan voor je klaar. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en warmte staan op nummer één. Wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveer via info@decammeleur.nl

Bekijk hier de menu- en drankkaart van het Grand Café;

Onze dranken
Onze gerechten

 

 

  Telefoonnummer Grand Café
  0162 24 11 74

  Openingstijden Grand Café

  Maandag: 13.00 - 0.00 uur
  Dinsdag, woensdag, donderdag: 10.00 - 0.00 uur 
  Vrijdag: 13.00 - 18:00 uur
  Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
  Zondag: Gesloten

  Bij evenementen, voorstellingen en bijzondere activiteiten kan van deze reguliere tijden afgeweken worden.