Grand Café

Genieten in De Cammeleur

Grand Café
bezoeken?

Tijdens je bezoek aan De Cammeleur honger of dorst gekregen? Geen probleem, kom genieten in ons gezellige Grand Café op de begane grond. In ons ruime café is plaats voor 85 gasten, bij goed weer stellen we het terras open, waar nog eens plaats is voor 50 personen.

Onze keuken biedt verrassende gerechten voor een eerlijke prijs. Waar mogelijk werken we met producten uit de regio. Start je dag met een verse jus d’orange en een croissant of kom gezellig lunchen. Een goed boek gevonden in de bibliotheek? Lees alvast wat pagina’s onder het genot van een kopje koffie of thee. Liever aan de slag op een van de flexwerkplekken? Bestel jouw koffie to go aan de bar. Na je cursus of wekelijkse repetitie kun je terecht voor een afzakkertje. Samen genieten van een wijntje of speciaalbiertje met een borrelhap. Het is allemaal mogelijk in ons Grand Café.

Of je nu alleen, samen of met een groter gezelschap komt, wij staan voor je klaar. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en warmte staan op nummer één. Wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveer via info@decammeleur.nl

Bekijk hier de menukaarten van het Grand Café;
De Lunch-kaart
De Borrel-kaart

  Telefoonnummer Grand Café
  0162 24 11 74

  Openingstijden keuken Grand Café

  Voor kleine gerechtjes:
  09.00 - 12.00 uur

  Voor een heerlijke lunch:
  12.00 - 15.00 uur

  Na 15.00 uur kunnen wij diverse snacks bij je drankje serveren. Het Grand Café is zeven dagen per week geopend!