Bibliotheek Theek5

Genomineerd voor Beste Bibliotheek van Nederland 2019!

Jouw stem is de sleutel tot succes!
Theek5 in Dongen is genomineerd voor de titel Beste Bibliotheek van Nederland. Geweldig nieuws voor iedereen die Theek5 een warm hart toedraagt! Jij wilt toch ook dat Theek5 Dongen er met de titel vandoor gaat? Hoe meer stemmen hoe groter onze winkans.

Waarom verdient Theek5 de titel?
Bekijk dit leuke, verrassende en inspirerende promofilmpje waarin bezoekers, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van Theek5 Dongen de hoofdrol spelen. Alle functies van Theek5 komen voorbij. Na het kijken weet je zeker dat we die ‘Oscar voor bibliotheekwerk’ verdienen: de NBD Biblion Award 2109. Stem nu via onderstaande knop!

Stem IN de bieb en win
Kom stemmen IN de bibliotheek! Dan maak je kans op een gratis jaarabonnement van Theek5 of een waardebon t.w.v. € 50,00 van De Cammeleur.

Stemmen kan van 1 tot en met 31 maart 2019. Op 16 april 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Nationale Bibliotheekcongres in Rotterdam.

 

In De Cammeleur tref je vier organisaties, één daarvan is Bibliotheek Theek 5. Ontdek de boeiende en uiteenlopende collectie. Deze staat verspreid door De Cammeleur en biedt jong en oud bergen inspiratie en uren leesplezier. Naast de fysieke collectie, zijn er ook allerlei digitale mogelijkheden. Wat dacht je van 20.000 beschikbare e-books!

Bibliotheek Theek 5 is een broedplaats voor kennis en talent. Het verzamelpunt waar verschillende organisaties, instellingen en partijen elkaar vinden en samen met Theek 5 een divers en inspirerend programma neerzetten. Zo ook in De Cammeleur, neem eens een kijkje in de agenda en ontdek het gevarieerde programma.

Bij Theek 5 bouw je kennis op en ontwikkel je jezelf. De collectie en ook de studie- en werkplekken met gratis wifi helpen je daarbij. Inspirerende lezingen, boeiende exposities, workshops, leerzame spreekuren en (online) cursussen dragen bij aan jouw kennisniveau, maar ook zeker aan jouw plezier!

Laat je inspireren en ga voor een leuke activiteit. Loop binnen bij De Cammeleur voor de laatste nieuwe boeken, magazines en dagbladen en laat je wegwijs maken door onze enthousiaste medewerkers. Strijk je neer op een van de fijne leesplekken, bijvoorbeeld in een relaxstoel of in het gezellige Grand Café.

Volledige service bibliotheek 
ma t/m vrijdag 10:00-17:00 uur
zaterdag van 10:00-13:00 uur 
De overige tijden betreft self-service

Bibliotheek Theek 5 is bereikbaar onder telefoonnummer 085-7441052
Meer informatie over het aanbod van Bibliotheek Theek 5? Kijk op www.theek5.nl.